19.8.08

Ikke helt appelsinfri udtalelser

Vi har netop afsluttet vores sommerferie, hvor vi bl.a. var i Legoland og i Givskud Safaripark. Det har været en herlig ferie med både aktiviteter og afslapning og mest af alt tid og mulighed for at være sammen :-)

Christoffer har brugt sommeren på at vokse 3 skostørrelser i ét ryk (det er altså HELT vildt!!?????) og rende ca. 5 cm. i vejret. Fatter ikke, at små børn kan lave det nummer!!! Og så til trods for, at han stort set ikke spiser noget…. Men nu kan vi da se, at hans shorts rent faktisk ER shorts – i starten af sommeren gik de nærmest helt ned til fødderne ;-) Han er blevet sådan en STOR lille mand :-o

Sommerferien har også budt på et par guldkorn fra mindstemand, der er værd at notere:

Den ene gang sad han og spiste majskorn og det kombineret med, at han er i ”Hvad er det”-fasen i DEN grad ;-)) gjorde, at han ved hvert nye majskorn spurgte : ”Hvad hedder den?”. Til de første par stykker svarede jeg blot ”Det hedder majs” – men efterhånden, som vi var igennem en del majskorn, blev det lidt trættende, så jeg forsøgte mig med ”Det er majs nr. 7”, ”Det er nok majs nr. 9578” eller ”Tja, hvad tror du selv, den hedder?”. Måske blev Christoffer også lidt træt af majslegen som tiden gik, for pludselig siger han ”Det er min hånd! Hvad hedder den?” – hvortil jeg (opgivende efter majslegen) svarer med et suk ”Ja, hvad hedder den?” – ”Den hedder LÆSSØE!” svarer ungen – og så kunne vi simpelthen ikke lade være med at grine ;-))))

En anden ting, som mindstemanden har lært ved at være med mor og far på farten i ferien er, at biler af og til skal tankes op. Mor og far er tæt på grådens rand med tanken på de tårnhøje benzinpriser, men så er det godt, at vi har en lille fyr i autostolen, som kan bringe et smil frem på læberne, når han på benzintanken proklamerer, at ”Nå nu skal bilen have appelsin på igen” ;-))))

Og det allerbedste er, at når vi så begynder at grine, så klukker han med af grin i en grad, så tårerne næsten triller – hvor er det bare FEDT!!! :-)))))))))))

Ingen kommentarer: