23.1.08

Sig noget, McQueen

Tidens hit er BILER – og ikke bare en hvilken som helst slags biler, næææh nej. Det skal være Bumle, Doc og Sally og ikke mindst LYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNET McQueen (for ikke-indviede er det figurer fra Pixars animationsfilm Cars! ;-))

Christoffer har bl.a. fået en trøje med McQueen i fødselsdagsgave og stod det til ham, så var den den eneste trøje, som han gik med. Desværre har han det jo med at øffe sig godt og grundigt til, så McQueen-trøjen MÅ altså vaskes med jævne mellemrum – øv!!

Men helt uden LYNET går det altså ikke, så da Christoffer med feber måtte gå glip af sin fejring i vuggestuen, syntes mor, at det var SÅ synd, at hun købte en legetøjs McQueen til ham. En McQueen, som kan SNAKKE!! Den siger bl.a. ”I eat loosers for breakfast” og ”KAPOW” (endnu en af Lynets yndlingsfraser). Problemet er bare lidt, at McQueen – sikkert som en rigtig racerbil skal – snakker MEGET HØJT og mor og far er ved at få kronisk migræne af alt det snakkeri, så vi har et lille snydetrick, som går ud på at blokere for McQueens batterier ind i mellem, så ørerne kan få lidt ro. Det gjorde Christoffer SÅ ked af det den ene nat, hvor han bøvlede med feber og ondt i ørerne (og McQueen naturligvis var med i sengen… det giver jo sig selv!! …) at han pludselig satte sig op og begyndte at ryste McQueen og gentage flere gange: ”Sig noget McQueen, sig noget McQuuen!!” – åh ja – nogle børn har usynlige venner – andre har LYYYYYYYYYYYYNET McQueen!!! ;-)))))))))

2 kommentarer:

Pern sagde ...

Saa, hvilken storelse toj bruger han nu...hvis jeg nu skulle finde et udsalg af McQueen toj.

Rinapigen sagde ...

:-)))) Han har allerede en del "MmmQeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen"-tøj, som han kalder det :-) Men falder du over noget sejt, så er han vist snart oppe i det, som i DK hedder str. 98. Svarer vel til 2-3 år, hvis der er noget, der hedder det (92 er lige med 2 år i DK. Christoffer bruger (eller skal snart til at bruge) den næste størrelse) :-)