26.1.07

Dræn!

Pheeew – dette var absolut ikke den sjoveste dag i vores forholdsvis korte tid som børnefamilie!!! :-/ I dag var nemlig dagen, hvor Christoffer blev opereret og fik lagt dræn i begge ører.

Vi mødte op hos ørelægen efter Christoffer hverken havde måttet få vådt eller tørt siden midnat (hvilket er ret sejt, når man plejer at få morgenmad omkring kl. 5!!! – men det gik!). Efter en kort ventetid blev vi kaldt ind og narkoselægen forklarede kort om narkosen. Herefter måtte vi holde Christoffer fast, mens han fik masken over næsen. Han sprællede og skreg – NØJ, hvor var det sejt!!!! Og så kort tid efter var han helt slap og vi blev ført ud i venteværelset, mens der blev opereret.

Efter ca. 15 MEGET, MEGET lange minutter (ikke helt uden tårer :-/) blev vi kaldt ind i et opvågningsrum, hvor Christoffer lå. Vi skulle vente på, at han vågnede; men det gjorde han bare ikke lige… :-////////// Konklusionen blev til sidst, at han simpelthen var faldet i søvn ovenpå strabadserne og ørelægens sekretær ruskede lidt i ham for at få ham til at vågne op – og det lykkedes så til sidst. Han var groggy og ked – stakkels, stakkels lillemand!!!!

Vel hjemme igen fik han ekstra opmærksomhed resten af dagen. Ørelægen havde fortalt os, at hun ved operationen kunne se, at han stadig havde mellemørebetændelse, og han fik også meget høj feber op ad dagen. Det var noget værre skidt; men med drænene i ørerne går vi forhåbentlig lysere tider i møde!!

Ingen kommentarer: