1.10.07

Hold da op!


Det er vist ved at være et stykke tid siden, at der er kommet en opdatering her i bloggen!!

Det er nu bestemt ikke, fordi der ikke er sket noget – tværtimod!!

Vi har fx været på ferie i det Jyske, hvor Christoffer både oplevede færgen (det blæste en halv pelikan, men han syntes, at det var evig morsomt ;-)))), diverse dyreparker og ikke mindst Djurs Sommerland!! :-))) Må sige, at disse forlystelsesparker har forandret sig en DEL siden jeg, som lille, besøgte bl.a. Fårup Sommerland!!! Det var simpelthen et eldorado – fyldt med alt, hvad hjertet kan begære, af forlystelser, mad og oplevelser – for både store og små!! Der var et helt lilleputland, hvor Christoffer fik prøvet stort set alle karruseller. Det syntes han var RIGTIG skægt :-))))))) Sjovt at se. Havde faktisk troet, at han var for lille, så er meget, meget glad for, at vi tog afsted :-)

Hjemme går den også bare der’u’a’ :-) Christoffer ”rykker” så meget, at det er svært at følge med. Var fx på tur med arbejdet for nylig, hvilket indebar en overnatning væk hjemmefra og synes næsten, at han var helt forandret, da jeg kom hjem igen ;-)))))))))) Han lærer nye ord og nye ting HELE tiden. Det er SÅ sjovt :-))))))) Hans personlighed er også trådt frem i DEN grad!!!! Han er en rigtig lille bestemt mand, som absolut ikke er i tvivl om, hvad han vil – og ikke mindst, hvad han IKKE vil….

På det sidste har Christoffer også for alvor opdaget TV’ets glæder. Starter meget gerne dagen med en tur i sækkestolen foran TV’et i selskab med enten Bamse, Teletubbies eller Mickey Mouse (som han mener, er en ”Vov” – er vist hans massebetegnelse, for de dyr, som han ikke rigtigt kan genkende ;-)). Kan godt være, at det ikke er særligt pædagogisk; men det gør det altså ulig meget nemmere selv at blive færdig til at komme af sted = meget mindre morgenstress, så helt dårligt synes jeg altså ikke, at det er ;-))))


Ingen kommentarer: