18.7.07

Godnathistorien

Christoffers mormor forsyner løbende Christoffer med dejlige godnathistorier, som hun selv forfatter. Nogle historier handler om dyr og om at passe på ikke blive væk i et indkøbscenter og andre emner, som er både spændende og gode for små børn – andre historier er fortællinger om ting, der skete, da enten mor eller mormor var små – og så er der historien om ”Den lille færge”, som er en helt speciel historie!

Historien om ”Den lille færge” er speciel både fordi den handler om færgen, der sejler på Slotssøen i Hillerød, hvor både mor og mormor er vokset op. Morfar har også været skipper på færgen i masser af år, så vores familie har en helt speciel tilknytning til færgen.

Mormors godnathistorie om færgen handler om en sejltur med færgen og fortæller også om færgen meget specielle historie – og så er den blevet trykt og illustreret og lavet til en lille bog, som børnene får, når de er ude og sejle med færgen :-)))) Der har også – på baggrund af udgivelsen af historien om ”Den lille færge” - været et stor interview med mormor om Christoffers godnathistorier i Frederiksborg Amts Avis :-) Vi er alle meget stolte – både på mormors og på Christoffers vegne (historien er jo skrevet til ham :-)))))). Vi har hørt, at historien også vil blive lagt på nettet på færgens hjemmeside. Når vi finder et link vil vi lægge det på her :-)

Ingen kommentarer: